T-Systems

Ricerche correlate: Recensioni su T-Systems | Offerte di lavoro di T-Systems | Stipendi di T-Systems | Benefit di T-Systems
      Colloqui di T-SystemsColloqui per Desarrollador De Software presso T-SystemsColloquio di T-Systems

IBM

Altre recensioni di colloqui per Desarrollador De Software presso T-Systems

Colloquio per Software Engineer

3 mar 2026
      Poona

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso T-Systems

De recursos humanos o recruiter pasé a entrevistarme con el equipo en España: videollamada en inglés, algunas preguntas técnicas sencillas. Después de eso, una prueba técnica para hacer en un plazo de una semana, máximo total de 8 horas. Esta prueba la evaluó un grupo del equipo en Alemania, con el que hice la última entrevista también en inglés, con preguntas técnicas más complejas. En ningún caso llegué a ver una webcam encendida.

Preguntas básicas de Docker y otras habituales de entrevista profesional para evaluar conocimientos y soft skills.

Ho sostenuto un colloquio presso T-Systems (Poona)

After the L1 (Technical Screening) round, candidates will receive feedback within 2–3 working days. Shortlisted candidates proceed to the L2 (Advanced/Managerial Round) within 5–7 working days. Post L2 evaluation, selected candidates move to the HR Round within 3–5 working days, focusing on cultural fit, compensation, and final discussions. The overall hiring process is expected to be completed within 2–3 weeks, with regular communication at each stage.

ServiceNow development & custom applications

Colloquio per Software Developer

30 lug 2024

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso T-Systems nel mese di lug 2024

Interview process is easy and interviewer also good. But some questions from very basic Java, Angular and Springboot. there are 3 rounds 1st Technical, 2nd Technical, 3rd HR. Over all experience is good.

Types of Stream in java What is parallel Stream Comparable and Comparator d/f What is AOP with Example What is System.out.println Rest API's best practices Can we delete an object by using GET Method Can we update an object by using GET Method What is status code for created what is the 400 code status How the spring boot application runs Auto-configuration annotations Promises and Observable d/f How to call REST API in Angular Program:- we have an employee object, it have name, id and address, We have to remove the duplicate objects and need to sort the employees as per Alphabets. by using Java8.