TUI Group

Ricerche correlate: Recensioni su TUI Group | Offerte di lavoro di TUI Group | Stipendi di TUI Group | Benefit di TUI Group
      Colloqui di TUI GroupColloqui per Travel Consultant presso TUI GroupColloquio di TUI Group

23 set 2020

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso TUI Group

Friendly, competency based interview, tested knowledge of company, informal interview setting was somewhat unprofessional. Long time for decision to be made and email sent to confirm outcome rather than a phone call.

What do you know about TUI?

Altre recensioni di colloqui per Travel Consultant presso TUI Group

28 ott 2025
      Liverpool, Inghilterra

Ho sostenuto un colloquio presso TUI Group (Liverpool, Inghilterra)

There was an online assessment, then a telephone interview, then I attended an in person interview, which included a maths test for currency exchange and addition, subtraction and budgeting holidays for mock customers

Is there anything in your history that may help with customers booking a holiday?

27 ago 2024
      Malines

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso TUI Group (Malines)

Het gesprek verliep volledig telefonisch en voelde zeer onpersoonlijk aan. Er werd ook geen fysiek gesprek ingepland. Daarnaast waren werd weinig tot geen interesse getoond. (Wat moet ik hier nog meer bijzetten voor 30 woorden)

Welk loon verwacht je? Hoe ziet de job eruit?

19 ago 2024
      Basingstoke, Inghilterra

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso TUI Group (Basingstoke, Inghilterra) nel mese di ago 2024

Good interview, with 3 steps to the process. Maths test, selling a holiday, and questions about yourself. I found it positive, as they were nice and gave you plenty of time to answer each question.

What strategies do you use to inspire yourself when you’re not feeling productive at work?