Telefónica

Ricerche correlate: Recensioni su Telefónica | Offerte di lavoro di Telefónica | Stipendi di Telefónica | Benefit di Telefónica
      Colloqui di TelefónicaColloqui per Business Analyst presso TelefónicaColloquio di Telefónica

1 giu 2017
      München, Bavaria

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 5 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Telefónica (München, Bavaria) nel mese di lug 2013

Kurze Vorstellung meiner Person, danach folgte eine Beschreibung der Stelle, Rückfragen zu meinen Positionen. Anschließend wurden noch die Leistungen vorgestellt. Es wurden auch hin und wieder Rückfragen bzgl. Beispielen gefragt wo man seine Kenntnisse erklärt hat.

Wo sehen sie sich in 5 Jahren // Welche Stärken und Schwächen haben sie

Altre recensioni di colloqui per Business Analyst presso Telefónica

21 feb 2023

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. La procedura ha richiesto 7 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Telefónica nel mese di gen 2023

Medium level, difficult to get through it if you don't have any sense of the TMT industry. You need to show that you are a great team player and passionate about what you do.

How do you define yourself professionally?

21 feb 2022

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Telefónica

Increíble company to work. Great work environment. Company culture, not a place to progress very quickly but a great place for a good work life balance. I would recommend if you are not super ambitious.

Markets, Macro, Micro, personal life, sector specific

3 feb 2017

La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Telefónica

The level of professionalism in HR requires improvement, really bad experience: - coming in time to the interview resulted in a 2 hour delay as the internal meeting time did not match timing communicated externally - nonsense standard questions from the standard HR library - nice atmosphere though - the worst: no feedback or any other communication after the interview. Even a mail asking for next steps yes / no was not answered at all while interview ran i a nice and open, postive atmosphere and outcome VERY bad practice! The investment on time is not considered by this practice is this best practice to your customer, an applicant.

What do you expect from your team on the first working day?

Orange
      Huawei Technologies