Tesla

Ricerche correlate: Recensioni su Tesla | Offerte di lavoro di Tesla | Stipendi di Tesla | Benefit di Tesla
      Colloqui di TeslaColloqui per Senior Program Manager presso TeslaColloquio di Tesla

Colloquio per Senior Program Manager

27 ott 2021
      Berlino

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Tesla (Berlino) nel mese di ott 2020

7 oder 8 Runden insgesamt mit einer Präsentation. Fragen sind gut und sinnvoll. Insgesamt ein guter Prozess, gut organisiert, begleitet von einem Recruiter, welcher einen gut informiert und vorbereitet. Die finale Freigabe dauerte aber zu lange für mich.

- Mission von Tesla - Problemlösung anhand eines Beispiels - Warum Tesla - Präsentation

Altre recensioni di colloqui per Senior Program Manager presso Tesla

Colloquio per Sr Program Manager

29 ott 2023
      Reno, NV

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Tesla (Reno, NV) nel mese di feb 2022

recruiter phone call + Phone(x2) rounds (one with your hiring manager and other with a sr. Colleague) + panel online interview (5 hours) - presentation and interview with each of the panel member

Like how could it have been done differently

Colloquio per Senior Program Manager

1 mag 2021
      San Francisco, CA

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Tesla (San Francisco, CA) nel mese di apr 2021

Ghosted by the recruiter. Recruiter reached out to me on Linked In and asked for my availability to interview. I responded back with multiple dates/times I was available. About 10 days went by with no response, then I get the automated email that other people were a better fit for the role. Not cool.

BMW Group
      Toyota Motor Corporation