Thinkitive Technologies

Ricerche correlate: Recensioni su Thinkitive Technologies | Offerte di lavoro di Thinkitive Technologies | Stipendi di Thinkitive Technologies | Benefit di Thinkitive Technologies
      Colloqui di Thinkitive TechnologiesColloqui per Java Software Engineer presso Thinkitive TechnologiesColloquio di Thinkitive Technologies

Colloquio per Java Software Engineer

13 gen 2021
      Poona

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso Thinkitive Technologies (Poona) nel mese di giu 2019

In 1 st round they take a online test which has hardly 30 to 45 min which include some basic level to moderate level of aptitude questions and two programs. 2nd round has check some technical knowledge, mostly asked on Opps concepts, variable scopes like use of static local and non static variable. 3rd round has also technical round , asked more deep concepts on java like Exception handling, Singletone class, String classes 4th round was managerial round , check logical ability through logical programming que and some puzzles. 5th round was hr round

what is opps concepts? what is Static keyword? What is working of access specifier in java? what is Exception handling and there types? What is string classes what is diff between String Buffer and String Builder.?

Altre recensioni di colloqui per Java Software Engineer presso Thinkitive Technologies

Colloquio per Java Software Developer

6 mar 2024
      Poona

Ho presentato la mia candidatura tramite un'agenzia di reclutamento personale. La procedura ha richiesto 4 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Thinkitive Technologies (Poona) nel mese di mar 2024

The interview Process is Moderate just revise your basic core Java concept and you can clear the 2 technical and 1 MR round . After Clearing all the interview they have a Budject issue so make sure you can find outside if you get better opportunity because here they will have offer very less with more working hr

1)Core java (String,Exception handling, Collection) 2)Spring boot Annotation and Rest API

Colloquio per Java Developer

16 ott 2019
      Poona

Ho presentato la mia candidatura tramite un'altra fonte. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso Thinkitive Technologies (Poona)

The First Round was Technical Aptitude and they expect the candidate which are good at programming and coding programs are not more difficult if you have practice in coding programs Technical Hr Hr

Questions will be asked on to write Programs

Colloquio per Java Developer

17 ago 2019

Ho sostenuto un colloquio presso Thinkitive Technologies

Written Coding test(max 3 questions & have to solve min 2) : Java program to find min elements in the array Java program binary search Technical 1st : they mostly asked on collections framework Technical 2nd : asked in deep about java HR round

Program to reverse the string
      2 risposte

IBM