ThoughtFocus

Ricerche correlate: Recensioni su ThoughtFocus | Offerte di lavoro di ThoughtFocus | Stipendi di ThoughtFocus | Benefit di ThoughtFocus
      Colloqui di ThoughtFocusColloqui per Technical Lead presso ThoughtFocusColloquio di ThoughtFocus

21 feb 2024
      Bengaluru

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso ThoughtFocus (Bengaluru)

Good interview . Technically good. Java sql spring boot micro services jsp Java script html css etc. person was very well technically capable. Overall good experience. 1st level techical and then managerial. Final round was hr

Java8, jsp, html, spring, sql

Altre recensioni di colloqui per Technical Lead presso ThoughtFocus

7 lug 2025
      Bengaluru

Ho presentato la mia candidatura tramite un'agenzia di reclutamento personale. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso ThoughtFocus (Bengaluru) nel mese di apr 2025

No clear communication after the interview process. After all the process, held the position and didn't relieve the offer letter. They interview like there's no tomorrow, when it comes to offer letter releasing they don't entertain or give an update.

10 set 2019
      Bengaluru

Ho presentato la mia candidatura tramite un'agenzia di reclutamento personale. Ho sostenuto un colloquio presso ThoughtFocus (Bengaluru) nel mese di set 2019

one telephonic interview then face to face managerial round followed one tech round two persons has taken one guy was psyco stupid idiot what ever he irritated lot..and another guy was dumb. he is having superiority complex and behaved like son of Bill gates. example one question define private variable int x same variable name used in method parameter how do you differentiate. he told don't modify variable name.. i told this key word will help differentiate. he said tell me other way.. i said don't know... i asked what is answer add underscore(_)x either in private variable or parameter variable :).. he has to see good psychologist to come out his attitude. my advise people should not take this interview if really don't want get irritated

C#,Design patterns,DB

BTC Business Technology Consulting