TransformHub

Ricerche correlate: Recensioni su TransformHub | Offerte di lavoro di TransformHub | Stipendi di TransformHub | Benefit di TransformHub
      Colloqui di TransformHubColloqui per Automation Engineer presso TransformHubColloquio di TransformHub

BTC Business Technology Consulting

Colloquio per Automation Engineer

12 apr 2022
      Mumbai

Ho presentato la mia candidatura tramite un'agenzia di reclutamento personale. Ho sostenuto un colloquio presso TransformHub (Mumbai) nel mese di mar 2022

2 technical round Java+ selenium question ,framework question 1 Pathetic HR round more on personal life It was very time consuming interview process after selection they says not matching with requirement then why wasted my time.

Java and testNG selenium Framework related question oops concept
      2 risposte
      Risposta di TransformHub
      At TransformHub, our interview process goes beyond just evaluating a candidate's skills for the job. We also assess their overall personality and evaluate how well they would fit into our work culture. Our goal is to create a win-win opportunity that results in a collaborative and mutually beneficial relationship. We appreciate your feedback, and we are committed to continuously improving our process based on feedback from candidates like you. Thank you for your time and input.