Under Armour

Ricerche correlate: Recensioni su Under Armour | Offerte di lavoro di Under Armour | Stipendi di Under Armour | Benefit di Under Armour
      Colloqui di Under ArmourColloqui per Manager presso Under ArmourColloquio di Under Armour

14 dic 2017
      Baltimore, MD

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. La procedura ha richiesto 2 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso Under Armour (Baltimore, MD)

Multiple interviews, as well as panels. Met with multiple people across 5 different departments. Ranged from all levels of managment from other managers up to Sr. VP's. This went on for mutiple rounds. All the questions were pretty normal and typical for this role.

Work history, what makes you successful, mostly conversational
      Risposta di Under Armour
      Really appreciate you sharing these details about your interview experience with us at our HQ in Baltimore! Welcome to the team!

Altre recensioni di colloqui per Manager presso Under Armour

28 mag 2019

La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Under Armour

Applied online and heard from the recruiter. We chatted for 25 min or so. She did not seem to be interested in talking with me and did not do a good job of explaining the position. I got a rejection email about a week later.

Why UA?

13 ott 2017

Ho sostenuto un colloquio presso Under Armour

long and hated the video process- took weeks to hear anything and it was not an amazing offer- growth is big to me and I am concerned I will not be heard

standard nothing great
      Risposta di Under Armour
      First off, welcome to the team but we’re bummed to hear you didn’t have a great interview experience. We’re working hard to make it better in 2018! Second, career growth is something that is important for us too so appreciate you being transparent in your concerns. Please reach out to your HRBP to provide more detailed feedback. We don’t want anyone feeling like they aren’t being heard!