Utah Transit Authority

Ricerche correlate: Recensioni su Utah Transit Authority | Offerte di lavoro di Utah Transit Authority | Stipendi di Utah Transit Authority | Benefit di Utah Transit Authority
      Colloqui di Utah Transit AuthorityColloqui per Network Engineer presso Utah Transit AuthorityColloquio di Utah Transit Authority

Colloquio per Network Engineer

30 mag 2025
      Salt Lake City, UT

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto 3 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso Utah Transit Authority (Salt Lake City, UT) nel mese di mar 2025

The interview at UTA was good. There were two interviews I participated in. One was a discovery interview to get to know me and to discuss my background experience. The second was a technical interview where I was given several tasks to complete on networking equipment.

Tell me about a time you failed and what you learned from it. Secondly, how did you overcome this failure?