VICOR

Ricerche correlate: Recensioni su VICOR | Offerte di lavoro di VICOR | Stipendi di VICOR | Benefit di VICOR
      Colloqui di VICORColloqui per Associate Test Engineer presso VICORColloquio di VICOR

DONE by NONE
      Digital Natives

Colloquio per Associate Test Engineer

2 nov 2014
      Andover, MA

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto più di una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso VICOR (Andover, MA) nel mese di set 2014

Approximately three days after completing the online application process, HR called to setup an interview. I met with an engineering manager and two senior engineers. All the conversations went well I thought. Lastly I met with HR and it was a bit strange. She asked me, in several ways, if I understood what my day to day duties would be. I really don't think she was satisfied with my responses, which were somewhat vague as I only had a vague understanding of what I would be doing. Most of the interview consisted of a tour of the facility in Andover. I will say that they do have an excellent benefits package.

Not really much of a technical interview. One Sr. Engineer asked me a couple of questions regarding ungrounded test equipment. He had shocked himself on several occasions.