VSP Vision

Ricerche correlate: Recensioni su VSP Vision | Offerte di lavoro di VSP Vision | Stipendi di VSP Vision | Benefit di VSP Vision
      Colloqui di VSP VisionColloqui per Customer Support presso VSP VisionColloquio di VSP Vision

Colloquio per Customer Support

13 set 2021
      Orange, CT

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 12 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso VSP Vision (Orange, CT) nel mese di set 2021

Not done yet waiting for call Have applied weekly for an entire year. This is first email back about excited to understand position hours are long evenings and weekends. Will have to see what shift they are offering

About experience and handling customers

Altre recensioni di colloqui per Customer Support presso VSP Vision

Colloquio per Customer Support

8 mag 2019

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso VSP Vision

You can apply to their open positions online with yourreume and cover letter, and then out of hundreds of qualified applicants the options will be reviewed, and then you receive a phone interview from HR. After that is an in-person review with the hiring managers. After that you will go through background check and screening. Easily the best hiring process I have ever been a part of.

Name a time where you needed to change up your strategy to resolve an issue?

World Health Organization