VTEX

Ricerche correlate: Recensioni su VTEX | Offerte di lavoro di VTEX | Stipendi di VTEX | Benefit di VTEX
      Colloqui di VTEXColloqui per Field Software Engineer presso VTEXColloquio di VTEX

Digital Natives

11 lug 2024
      San Paolo del Brasile,

Altre recensioni di colloqui per Field Software Engineer presso VTEX

9 dic 2025

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso VTEX (San Paolo del Brasile, ) nel mese di mar 2024

Entrevista com teste técnico (javascript) Entrevista com gestor Entrevista com VP Entrevista com teste técnico (produto VTEX) Entrevista de cultura Entrevista com algum C-level (essa parte eu não cheguei a fazer) Esse processo levou em torno de 2 a 3 meses

Perguntas sobre experiência e estilo de trabalho de trabalho (exemplos: Por que você quer trabalhar aqui; Como você lida com divergência com seu gestor; Conte uma vez que você foi até o detalhe do problema; Conte uma vez que você errou e aprendeu com o erro)

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto 2 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso VTEX

The process takes too long, and if you're suddenly in many selection processes, it can become very difficult to stay on track, because I was there for about two months and I was only halfway through the process.

What is your experience in technology?

17 set 2025

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 6 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso VTEX

It involved 5 rounds and at many times over those weeks it felt very disorganized. I am aware, after the fact, that the hiring manager made extra effort to improve the experience and keep me in the loop. Without that contribution, process ownership from application to offer could be described as non-existent. I accepted the job offer because the hiring manager gave me a solid impression that we could work well together. 1- meet hiring manager 2- live product demo to hiring manager & someone doing the same role in the team 3- bar raiser with regional director 4- repeat live product demo to HR & engineer 5- bar raiser with global director

Live product demo of a store Catalog

26 giu 2024
      Bogotá, Bogota

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso VTEX (Bogotá, Bogota) nel mese di apr 2024

la entrevista se divide en varias etapas. Primero la persona lider del area, luego una persona técnica y al fina otra persona lider de la región. El proceso suele ser bastante tardado debido a los exámenes que te aplican y al como se realizan dichas entrevistas

Preguntas sobre e-commerce y tecnología en general, manejo de apis, uso de postman, etc