Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Vertimac (Waregem, West Flanders) nel mese di mag 2023
Colloquio
Ik werkte samen met een selectiekantoor waardoor er al een voorronde was. Nadien mocht ik op gesprek gaan eerst met de HR officer. Het gesprek liep zeer vlot en was in het algemeen aangenaam. Er werd constructief gebabbeld over mijn opleiding en mijn ambities in het werk. Dit viel in lijn met het bedrijf en een tweede ronde werd ingepland met de Business Unit Director waar een stuk technischer vragen werden gesteld. Er kwam een rondleiding van het bedrijf en een ontmoeting met toekomstige collegas. In het algemeen aangenaam en professioneel.
Domande di colloquio [1]
Domanda 1
Meeste vragen waren algemeen op de persoon zoals de regio van waar je komt, opleidingen en hoe je bent als persoon. De meer technische vragen gingen vooral over kennis naar en van elektromechanische componenten die teruggevonden kunnen worden in hoogwerkmachinerie. Er werden ook een aantal elektrische en hydraulische schemas voorgelegd maar ook deze waren redelijk basis.