Wealthsimple

Ricerche correlate: Recensioni su Wealthsimple | Offerte di lavoro di Wealthsimple | Stipendi di Wealthsimple | Benefit di Wealthsimple
      Colloqui di WealthsimpleColloqui per Associate Relationship Manager presso WealthsimpleColloquio di Wealthsimple

Access Bank PLC
      Goldman Sachs
      The Blackstone Group
      Catapult Advisors

7 ott 2019
      Toronto, ON

Altre recensioni di colloqui per Associate Relationship Manager presso Wealthsimple

25 nov 2019
      Toronto, ON

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Wealthsimple (Toronto, ON) nel mese di set 2019

Initial phone screen that lasted 30 min. In-person interview broken into 3 parts: -WHO -Cultural fit -Client roleplay Overall, it lasted less than 2 hours. Nothing out of the ordinary aside from the Client roleplay, which can put you on the spot depending on if you are experienced with dealing with customers.

What do you think is your purpose in life?

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Wealthsimple (Toronto, ON) nel mese di ott 2019

Phone interview for about 45-60 mins. Mainly focused on your background and previous experience. In-person interview -3 rounds 1. WHO interview (Going through resume) 2. Culture interview (Assessing if you're a good fit for the team) 3. Client role-play (Client scenarios)

Things you liked and disliked at your previous organization?

Examples of teamwork?

Any failures that you have encountered?

Strengths and weaknesses?

10 ott 2019
      Toronto, ON

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Wealthsimple (Toronto, ON) nel mese di set 2019

Stage 1 - One hour phone screening interview with head of department. Stage 2 - In person interview with department head and team member focused on resume. Stage 3 - Half hour cultural fit interview. Stage 4 - panel interview with 3 team members whereby 3 mock client scenarios were presented with response required by the interviewee.

Tell me how you became interested in Finance and what made you chose Wealthsimple.