Welch

Ricerche correlate: Recensioni su Welch | Offerte di lavoro di Welch | Stipendi di Welch | Benefit di Welch
      Colloqui di WelchColloqui per Supervising Agent presso WelchColloquio di Welch

Colloquio per Supervising Agent

17 apr 2013
      Little Rock, AR

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Welch (Little Rock, AR) nel mese di apr 2012

There are three parts to the hiring process. You will get a phone interview where they ask you a few questions about your work history and if you're a leader. After the phone interview you are called in for an actual interview. Then you're called in for a final interview.

There was really nothing difficult about the process. The only difficult part is do you know exactly what you want or not. Are you long term or short term/ Are you willing to put in the hours? You have to know what you want. Are you willing to grow? The opportunity is there. It's up to you if you want to take advantage. This is definitely worth it.