Winsoft Technologies

Ricerche correlate: Recensioni su Winsoft Technologies | Offerte di lavoro di Winsoft Technologies | Stipendi di Winsoft Technologies | Benefit di Winsoft Technologies
      Colloqui di Winsoft TechnologiesColloqui per Java Developer presso Winsoft TechnologiesColloquio di Winsoft Technologies

9 ago 2025
      Poona

Ho presentato la mia candidatura tramite un'agenzia di reclutamento personale. Ho sostenuto un colloquio presso Winsoft Technologies (Poona)

Send JD for java developer 3 + year exp and asked questions show me your GitHub account and projects in your laptop ,then why do you want to switch Very disappointed as as aa First test basis on skill you showed on your resume and called for second round virtual interview

Show me GitHub account projects

Altre recensioni di colloqui per Java Developer presso Winsoft Technologies

26 giu 2018
      Nuova Delhi

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 4 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Winsoft Technologies (Nuova Delhi) nel mese di mag 2018

I applied through LinkedIn, git a call from hr next day, First round was written test consisting aptitude, Core java, servlet, EJB questions. Second round was F2F technical round. Mostly questions were in current project, and design patterns, Spring Framework, RESTFul Web services etc. Finally hr discussion ans salary negotiations.

Write a program for fibonacci series.

7 dic 2014
      Poona

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Winsoft Technologies (Poona)

Worst company.... 1) Telephonic HR round: this is just formal round of HR screening....General questions were asked . They call candidates on their company location. 2) Test : test contains questions from general aptitude. 3) Technical test: Core Java questions and Design patterns questions.... 4) face to face technical round : design patter questions were asked.....and core concepts from servlet,JSP and java 5) Manager round: General questions about candidates were asked ..Also manager provide details about project... basically they want candidates but they dont want to provide them good salary....in the interview itself they mentioned about work load .... They have some good projects from banking domain....but after selection they ask for salary slips and all the details... But they provide only 1000-2000 more from whatever you got in hand from previous company.......... So great company for freshers .not for experienced candidates....

Design patterns ..........in depth concepts.....

Digital Natives