XPO

Ricerche correlate: Recensioni su XPO | Offerte di lavoro di XPO | Stipendi di XPO | Benefit di XPO
      Colloqui di XPOColloqui per Dispatch presso XPOColloquio di XPO

Colloquio per Dispatch

18 feb 2016

Altre recensioni di colloqui per Dispatch presso XPO

11 mar 2020
      Toronto, ON

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso XPO nel mese di ott 2012

Very nice..easy general interview, with a gm who said the company would be in contact with me soon and. I received a call later that week. Then we moved forward with a small training process of where to seat and when to empty the trash. Horrible experience I wouldn't recommend this place to a homeless person.

Spoke about experience.

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso XPO (Toronto, ON) nel mese di nov 2019

Interviewer was friendly and focused on a series of behavioral questions. Logical thinking is what the company is looking for. Knowledge about handling drivers and trucking experience will help with the interview.

Why did you leave your last company? How much compensation are you expecting?
      Risposta di XPO
      Thank you for sharing your experience. We’re grateful for your feedback.

25 giu 2022
      Los Angeles, CA

La procedura ha richiesto 4 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso XPO (Los Angeles, CA) nel mese di set 2018

I asked the questions. The job pretty much landed in my lap. don't apply if you want to be paid well. Apply if you want an easy going environment. you could get paid more elsewhere

why I want to work here

14 set 2017
      New York, NY

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso XPO (New York, NY)

Applied online, call for interview days later. 1st Interview with 3 managers. Style is they seem to consider you an F and let you try to talk yourself to an A. 2nd interview, textbook questions. Asked me salary expectations before interview (fist thing), 2 times in 1st interview, and 2nd interview. Received an auto generated email saying position filled or closed when told they would call.

What are your salary expectations?

What are your salary expectations again

What are your salary expectations again again

Tell me about yourself