Yudiz Solutions

Ricerche correlate: Recensioni su Yudiz Solutions | Offerte di lavoro di Yudiz Solutions | Stipendi di Yudiz Solutions | Benefit di Yudiz Solutions
      Colloqui di Yudiz SolutionsColloqui per PHP Laravel Developer presso Yudiz SolutionsColloquio di Yudiz Solutions

IBM
      Dell Technologies
      BTC Business Technology Consulting

Colloquio per PHP Laravel Developer

26 giu 2021
      Ahmedabad

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 4 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Yudiz Solutions (Ahmedabad) nel mese di giu 2021

✓ Accepted Offer ✓ Positive Experience ✓ Average Interview I applied through Linkedin. I interviewed at Yudiz Solutions in Jun 2021, The process took 4 round, After an HR round, they conducted my technical round. They are more concerned about your openness. They've asked me some tough technical questions in my field. All they wanted to check is, my openness towards the company and my attitude for my profile. As I've cleared almost all the answers, I was damn sure to make a seat in the organization. I did. I'm feeling proud, that I've selected in this, but some reason i change another onces but this is once my best experience in this.

Laravel Basic Question 1. Differentiate between delete() and softDeletes() 2. Define Laravel guard 3. what is facade

Life Cycle of laravel, Why are migrations important?

How to work migration , HTTP middleware, service container,

Eloquent Query Question, 1) One To One 2) One To Many 3) Many To Many

Pratical Question like, Task Details : ---------------------------------------- - Create one simple admin panel. Where admin can add/update/delete product details like name, quantity, price, active. (Done) - Now the user can add product into cart after login (cart will be local, no need to save into DB) - When user checkout all cart related details are added into database. - Now the admin can see all the order details. - Admin can see the top 10 selling products. Other Info ------------------------------ - Use Laravel 7+. - Add proper comments into code. - Add 100k products using seeders. - Try to optimize DB query and relations.