Zalando

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Zalando | Offerte di lavoro di Zalando | Stipendi di Zalando | Benefit di Zalando
      Colloqui di ZalandoColloqui per Customer Service Specialist presso ZalandoColloquio di Zalando

13 nov 2019
      Berlino

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso Zalando (Berlino) nel mese di set 2015

You first receive a call from HR, then an interview with your direct boss or team leader and another person from the team. Also they make you answer a written test with questions and they make you write a professional email as if you were writing to a client

What do you know about Zalando? What characteristics do you think that a good customer service agent should have?

Altre recensioni di colloqui per Customer Service Specialist presso Zalando

7 apr 2024

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Zalando

They tell you a little about the role and the company. I had an interview with two people from HR over video and then had an exercise where I had to respond to a customer query and write an email.
      Risposta di Zalando
      Thank you for providing us with this feedback on your interview experience! We appreciate any opportunity to improve. - Talent Acquisition Team

22 ott 2021
      Berlino

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso Zalando (Berlino) nel mese di ott 2021

Ich kam in der zweiten Phase des Interviews an, die 1 Stunde dauerte. Sie baten mich, auf eine typische E-Mail zu antworten, und ich bin sicher, dass es für meine starken administrativen Kommunikationsfähigkeiten gut lief, aber stattdessen sagten sie mir, ich solle nicht fortfahren. Ich werde einen Anruf einrichten, um den Grund für die Ablehnung besser zu verstehen, aber es waren noch 3 weitere Schritte bis zum Ende. In der Interviewphase etwas triviale Fragen.

Wie viele Kontaktanfragen könnten Sie Ihrer Meinung nach an einem typischen Tag haben?
      Risposta di Zalando
      Hey there, Thank you for sharing your experience with your interview process and for providing us with this feedback on your interview experience! We appreciate any opportunity to improve. Best, - Talent Acquisition Team

15 ott 2019
      Berlino

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Zalando (Berlino) nel mese di ott 2019

They called me on the phone. Without making Skype interview, they said that they decided to skip Skype interview since I am in Berlin. 3 days later, received an email describing that I wont have interview. Sorry

Motivation