iFAST Capital

Ricerche correlate: Recensioni su iFAST Capital | Offerte di lavoro di iFAST Capital | Stipendi di iFAST Capital | Benefit di iFAST Capital
      Colloqui di iFAST CapitalColloqui per Java Developer presso iFAST CapitalColloquio di iFAST Capital

Colloquio per Java Developer

7 ago 2022
      Kuala Lumpur
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso iFAST Capital (Kuala Lumpur) nel mese di ago 2022

Office interview @ Menara AIA _Malaysia ---------------------------------------------------- 1hr ---- Java Basic SQL Test Java Output 5 Technical Test (Leetcode Question) -- Quite difficult for me since did not practice well before going for interview, my paper was only string and array, no linked list, tree, matrix. 45 mins ---------- Logical Test - last question is interesting These tests are combined and the interviewer will look for you after 1 hr 45 min. Go into oral interview after this. interviewers told me there will be an Online Video Interview with HongKong there next round if succeed. (I do not think my paper test result is passed, so this is only for your information). ------------------------------------ overall quite good experience, the environment is good and comfort. Interviewer will explain to you thoroughly and patiently.

- your understanding on this Company - ok with OT or not - Spring Boot

SelfEmployed.com