Be careful when accepting job offer - Recensione dipendente - Sales presso American Express

8 mag 2024

Vantaggi

I found no pros to my situation

Svantaggi

Be cautious if you’re considering a job offer here. I accepted an offer and resigned from my previous job, only to have it rescinded due to minor discrepancies in my employment dates—details that most companies would overlook. Even though contract was signed. Key Points: Thorough Background Checks: The company has a very detailed vetting process that can lead to rescinded offers for minor issues. Rigidity in Policies: The strict adherence to their own rules without room for flexibility left me without a job after I had already resigned from my previous position. Their offer to reconsider me for employment after a year didn’t change my decision not to reapply, as this experience showed a potentially inflexible and risky work environment

Esplora altre recensioni su American Express

1 giu 2026

Vantaggi

flexibility. good communication from leaders. opportunity to learn more

Svantaggi

l little rigid- must do things a certain way.

26 nov 2018

Vantaggi

Hanno una paga fantastica per la posizione in cui ti trovi e ti insegnano l'utilità interessante e coinvolgente della tecnologia moderna combinata con i fondamenti legacy. Ho imparato un bel po 'mentre AmEx venivo pagato più che equamente - consiglierei un tratto qui a chiunque stia leggendo questo!

Svantaggi

L'azienda è enorme e, a volte, potrebbe essere necessario più di un po 'di tempo per essere riconosciuti per le tue capacità e per la crescita che hai avuto. C'è una ragione per cui esiste una reputazione di "unica via d'uscita" per alcune società aziendali ...