5,022 gen 2026Spa assistantEx dipendente, più di un annoRaleigh, NCConsigliaGradimento del CEOPronostico commercialeVantaggigreat people, discounts, fun work environmentSvantaggipay wasn't high enough, min. wageMostra di più
5,012 set 2024Spa assistantEx dipendente, meno di un annoRaleigh, NCConsigliaGradimento del CEOPronostico commercialeVantaggigreat aesthetic benefits, friendly and positive work environment, incentives, promotes from withinSvantaggiopen Saturdays, not as competitive payMostra di piùUtileCondividi
4,02 feb 2026Assistant managerEx dipendente, più di un annoCary, NCConsigliaGradimento del CEOPronostico commercialeVantaggi- flexible schedule - great coworkers - learning opportunities - growth opportunitiesSvantaggi- pressure to meet sales goals - distrust conveyed by upper management at time - sometimes a lack of consideration for lower level employees regarding decisions made by upper level management - sometimes a lack of transparency/honestyMostra di piùUtileCondividi