Kleine organisatie met grote ambities - Recensione dipendente - Marketing presso Boltrics

5,0
8 apr 2025
Pronostico commerciale

Vantaggi

- Vrijheid om functie naar eigen inzicht in te vullen - Grote focus op Marketing om internationaal zichtbaarheid te vergroten - Internationale ambities met een mooie partnernetwerk

Svantaggi

- Hoge "zelf doen" mentaliteit wat niet altijd bijdraagt aan de brand consistentie.

Esplora altre recensioni su Boltrics

4,0
12 giu 2025
Pronostico commerciale

Vantaggi

Ik ervaar de sfeer binnen Boltrics als gedreven, energiek en laagdrempelig. We hebben veel kennis in huis en een sterke drive om met elkaar vooruit te gaan. Dat werkt inspirerend. De organisatie is groeiende, waardoor er veel kansen liggen om je stempel ergens op te drukken. Deze uitdagingen i.c.m. de informele werksfeer (teamuitjes, open deuren etc.) maakt dat ik met plezier naar mijn werk ga.

Svantaggi

De organisatie is nog wat traditioneel als het gaat om randvoorwaarden in je werk: aantal uur, thuiswerken etc. Dit maakt het soms lastig om een goed werk-privé balans te creëren. Daarnaast zou een kantine op kantoor geen overbodige luxe zijn.

5,0
3 apr 2025
Pronostico commerciale

Vantaggi

- Innovatieve software-oplossing - Informele en collegiale werksfeer - Dynamische werkomgeving - Je kan echt je eigen ding doen (iedereen zijn eigen expertise)

Svantaggi

- De organisatie heeft wat groeipijntjes: ze willen soms meer dan waar ze klaar voor zijn, ambitie haalt de werkelijkheid soms in, communicatie hierin kan verbeterd worden.

Vedi recensioni per: Utile|Valutazione|Data|Tutto