Good work environment. - Recensione dipendente - Sales and Marketing Assistant presso JS Sverige

5,0
23 set 2021
Pronostico commerciale

Vantaggi

Good working environment, learning period and friendly co workers.

Svantaggi

Didn't have any bad experience in the workplace.

Esplora altre recensioni su JS Sverige

1,0
3 giu 2026
Dipendente anonimo
Pronostico commerciale

Vantaggi

Väldigt lätt att få jobb där och de söker alltid personal. På så sätt bra möjlighet att få in en fot i försäljningsbranschen och bygga erfarenhet inom B2B-försäljning. Rollen ger mycket träning i kundkontakt, kommunikation och att hantera olika typer av människor. För den som är ny inom försäljning kan det vara ett bra första steg som öppnar dörrar till andra roller längre fram.

Svantaggi

Extremt hög personalomsättning och många medarbetare lämnar företaget efter kort tid. De flesta nyanställda blir sparkade inom 6 månader och många säger upp sig pga lönen. Lönen är mycket låg i förhållande till arbetsinsatsen då man tjänar avsevärt mycket mindr eän i ett butiksjobb och provisionsmodellen gör det svårt att påverka sin inkomst. Kulturen upplevs som starkt hierarkisk, med stort fokus på kontroll och prestation. Jag upplevde att flera chefer kommunicerade på ett oprofessionellt och respektlöst sätt, vilket skapade en negativ arbetsmiljö. Kritik framfördes ofta på ett sätt som kändes nedlåtande snarare än utvecklande och jag fick i helhet ett mycket oseriöst intryck. Bolaget pminner på många sätt om ett telecom bolag för 19-åringar. Jag upplevde även att arbetsplatsen inte var särskilt inkluderande för kvinnor. Under min tid på företaget var det få kvinnor som stannade kvar under en längre period, och jag upplevde att vissa kommentarer och beteenden bidrog till att kvinnor inte trivdes eller valde att lämna företaget. Var även mer belönat med fulsälj än att skapa ett faktiskt värde för kunderna.

4,0
12 feb 2024
Pronostico commerciale

Vantaggi

Great colleagues, good onboarding, good support and products.

Svantaggi

Variable pay could be better and the constant hiring and firing in sales is not very uplifting. Aggressive sales targets.

Vedi recensioni per: Utile|Valutazione|Data|Tutto