good company - Recensione dipendente - Dipendente anonimo presso Proliver

5,0
21 apr 2021
Dipendente anonimo
Pronostico commerciale

Vantaggi

decent pay good working environment

Svantaggi

difficult to achieve a good work-life balance

Esplora altre recensioni su Proliver

4,0
15 ott 2024
Pronostico commerciale

Vantaggi

Als je van een uitdaging houdt zeker hier een kijkje komen nemen. Ik heb heel veel bijgeleerd over productieprocessen, elektrische componenten en mechanische onderdelen, dus als wil leren zit je hier goed. je krijgt heel veel verantwoordelijkheid en wordt ook geacht deze te nemen. Je moet actief aanwezig zijn in de productie dus niet de hele tijd op een stoel liggen stinken. Laatste 2 jaar zijn ze zwaar aan het investeren in nieuwe machines en personeel. Redelijk no-nonense bedrijf als er iets verkeerd is weet je het direct. Collega's zijn heel fijn en iedereen springt voor elkaar. Als er problemen zijn blijven ze langer om te helpen en lopen ze niet zo snel mogelijk naar de uitgang... de ploegen zijn kleiner dus iedereen kent elkaar en weet hoe het zit. Verloning is zeker niet slecht. En het bedrijf werkt volgens het principe "ben jij goed voor het bedrijf dan is het bedrijf goed voor jou".

Svantaggi

Kleinere ploegen zorgt ervoor dat het soms wat geregel is ivm met ziektes en verloven maar dit valt goed mee. Sterke geur binnen de fabriek (na 5 dagen ruik je dit niet meer) Steile leercurve als je opstart.

1,0
20 mag 2025
Pronostico commerciale

Vantaggi

Goede parkeergelegenheid, toffe infrastructuur, gratis kippenvlees klaarmaken in micro kantine.

Svantaggi

Rondhollen als een dolle 🙂 Illigaal geschacher met poolse medewerkers Productie regelmatig chaotisch

Vedi recensioni per: Utile|Valutazione|Data|Tutto