Innovatief, gezellig bedrijf met revolutionair platform - Recensione dipendente - Software Engineer presso Thinkwise

4,0
31 mar 2020
Pronostico commerciale

Vantaggi

- Uitdagend werk als Software Engineer omdat we een modelgedreven platform ontwikkelen. - Ontwikkelde features en opgeloste bugs komen beschikbaar voor alle klanten. Dit zit in de aard van het platform. Je werk heeft dus veel impact. - Je krijgt verantwoordelijkheid over projecten als je hiervoor openstaat. - Suggesties voor verbeteringen worden serieus genomen, er wordt bijna altijd wat met suggesties gedaan. Ook wordt er vanuit de organisatie vaak gekeken naar verbeteringen. - Gezelligheid. Vrijdagmiddagborrel, teamuitjes, collega's die ook buiten werktijd bevriend zijn.

Svantaggi

- Naamsbekendheid nog niet zo groot, hier wordt wel aan gewerkt met marketingscampagnes. - Soms veel druk vanuit stakeholders.

Esplora altre recensioni su Thinkwise

1,0
7 mag 2023
Pronostico commerciale

Vantaggi

Nice interior design in the office

Svantaggi

Not supportive working vibe .

4,0
4 nov 2024
Pronostico commerciale

Vantaggi

Prachtig product waar met veel passie aan word gewerkt. Veel kunde onder collega's. Goede sfeer is te creeëren met de personen die willen. Veel ruimte om een stempel te drukken op de producten, als je brutaal genoeg bent om het Management Team weet te overtuigen.

Svantaggi

De verschillende afdelingen zijn wat uit elkaar gegroeid en heeft de cultuur te leiden van een gebrek aan samenwerking. De initiatieven zijn er, maar de intrinsieke wil lijd onder tijdsgebrek en de druk op opgelegde efficiëntie van hogerhand. (Te) veel focus op techniek, klant wensen en klachten worden verwerkt in een log systeem waarin empathie niet bestaat. Dat is voor mijn functie lastig.

Vedi recensioni per: Utile|Valutazione|Data|Tutto