Super leuk bedrijf! - Recensione dipendente - Dipendente anonimo presso Toppy

5,0
7 apr 2024
Dipendente anonimo
Pronostico commerciale

Vantaggi

Ambitieuze club, sterke visie, hechte en zeer vriendelijke cultuur, inhoudelijk sterk

Svantaggi

Als je van zeer veel structuur en afgebakende processen houd is dit niet je plek.

Esplora altre recensioni su Toppy

3,0
2 set 2024
Pronostico commerciale

Vantaggi

Good and friendly Hr. Kind hearted

Svantaggi

I don't know about it

5,0
20 nov 2020
Pronostico commerciale

Vantaggi

Je voelt je heel snel thuis bij Toppy: je maakt deel uit van een hele gezellige club collega's. Je krijgt daarnaast veel ruimte voor eigen inbreng en dit wordt ook serieus genomen. Wil je heel graag iets oppakken? Als je dit aangeeft kan het eigenlijk vrijwel altijd. De korte lijntjes zijn hierbij heel fijn! Aan uitdaging kom je niet tekort bij Toppy: het is nooit saai. Ontwikkeling wordt aangemoedigd. Wil je een boek lezen? Dan wordt die meteen voor je besteld. Ben je een interessante webinar tegengekomen? Dan krijg je ook zeker de ruimte om die te volgen. 'Leuke dingen doen' wordt waargemaakt met: pub quizzen, helden weekend, padel toernooi en verrassingen voor de thuiswerkers. Ik houd wel van de lekkere nuchtere, Brabantse sfeer. Bobby de kanthoorhond, niet te vergeten.

Svantaggi

Structuur is af en toe wel een dingetje, maar daar wordt ondertussen heel hard aan gewerkt door meerdere collega's.

Vedi recensioni per: Utile|Valutazione|Data|Tutto