ZNA als vriend - Recensione dipendente - Dipendente anonimo presso ZAS

2,0
17 apr 2016
Dipendente anonimo
Pronostico commerciale

Vantaggi

Binnen ZNA krijg je als werknemer veel kansen om te groeien en om jezelf te zijn. ZNA steunt mensen die vooruit willen en laat dit ook merken. Toch moet dit altijd wel binnen hun programma passen. ZNA wil ook zelf vooruit, denk maar aan het nieuwe ziekenhuis en nieuwe materialen dat ze aankomen. Dit allemaal om de dienstverlening beter te kunnen maken.

Svantaggi

Ondanks dat ZNA wil dat je groeit wordt er soms weinig effectief geïnvesteerd in het personeel. Wanneer je begint te werken kom je op een wachtlijst voor een parkingkaart. Ik kan je zeggen, ik sta er reeds 4 jaar op en heb er nog steeds geen. Dit zijn kleine zaken waar gewone mensen zich op de duur heel erg in gaan frustreren. Ondanks dat ik mijn job graag doe is dit een enorme last voor mij. Wanneer er mensen nood hebben aan meer psychologische ondersteuning wordt dit 1 maal aangeboden en moet dit maar genoeg zijn. Vanuit de directie komt er ook geen enkel initiatief tenzij het personeel dit zelf vraagt en aandringt. Opnieuw komt hier frustratie uit voort en op deze manier zie ik mensen recht op een burn out afstevenen. Het is niet de taak van de werknemer om een burnout te voorkomen, maar van de werkgever. Maar dit hebben ze bij ZNA niet echt begrepen denk ik.

Esplora altre recensioni su ZAS

5,0
23 giu 2017
Dipendente anonimo
Pronostico commerciale

Vantaggi

Very nice Environment. Very accessible principals

Svantaggi

Georgetown: Not a metro accessible neighborhood

2,0
28 mag 2026
Pronostico commerciale

Vantaggi

Good environment, very professional and kind people

Svantaggi

Managers tend to be micro manage you

Vedi recensioni per: Utile|Valutazione|Data|Tutto