Alan

Ricerche correlate: Recensioni su Alan | Offerte di lavoro di Alan | Stipendi di Alan | Benefit di Alan
      Colloqui di AlanColloqui per Enterprise Account Executive presso AlanColloquio di Alan

Colloquio per Enterprise Account Executive

15 ott 2024
      Gand

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso Alan (Gand) nel mese di set 2024

Er was een 30-45min durende eerste exploratieve video call waarop daarna een vervolg call werd ingepland indien het beantwoorden van een 4-tal vragen positief was. Er werd diep ingegaan op het culture gedeelte wat ook zeer goed is en belangrijk; Achteraf de verkregen feedback was zeer positief betreft cultural fitting. Echter omtrent de opdrachten was er negatieve feedback welke ik onterecht en ook jammer vond dat men zo kort door de bocht gaat. Mensen hebben al een fulltime job die veeleisend is en daarbovenop nog een familie en nevenactiviteiten. Als je dan wordt afgerekend op een vrij standaard en generiek opdrachtje is dit zuur. Wat me vooral tegen de borst stoot is dat mijn vervolgemail nooit een antwoord heeft verkregen van de mensen van Alan.

How would you approach a 3000 employees' company? Which persona/roles would you target? Why? What email would you send? (In Dutch)

Amazon
      Google