Blendle

Ricerche correlate: Recensioni su Blendle | Offerte di lavoro di Blendle | Stipendi di Blendle | Benefit di Blendle
      Colloqui di BlendleColloqui per Editorial presso BlendleColloquio di Blendle

Amazon
      Google
      HENNGE
      xneelo

Colloquio per Editorial

20 lug 2022

Ho presentato la mia candidatura di persona. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso Blendle

Sadly, Blendle has never come across a woman of color that does not fit into their offensive stereotype. ——— UK trained journalist with a background in news journalism and television production - producing UK and European news and current affairs. Came in for a casual conversation for position that required native English skills, by way of an informal introduction to Alexander Klopping via email. Now, there is absolutely no suggestion on my CV that I speak Arabic (I am not even from the region) or that I’d covered Middle Eastern news in the past. Sadly, Blendle has never come across a woman of color that does not fit into an offensive stereotype, because: HR started out by saying they didn’t need any Arabic coverage (!) or coverage of the Middle East. After each attempt to explain my profile, the person doing the interview kept repeating the same points, as though sticking to some pre-regearsed script. I have neither produced stories on the Middle East nor do I speak Arabic. Racist recruiting practices. I wrote to Alexander afterwards. Have not heard from him till this day.

Racially motivated and insensitive questioning and assumptions