E2M Solutions

Ricerche correlate: Recensioni su E2M Solutions | Offerte di lavoro di E2M Solutions | Stipendi di E2M Solutions | Benefit di E2M Solutions
      Colloqui di E2M SolutionsColloqui per AI Engineer presso E2M SolutionsColloquio di E2M Solutions

Colloquio per AI Engineer

29 mag 2026
      Ahmedabad

Ho sostenuto un colloquio presso E2M Solutions (Ahmedabad)

4 rounds 1st Online assessment: Basically questions related to AI and ML 2nd Tech interview: AI related discussion, scenario based question Example: You have yoo much unstructured data related to law first, please give me plan to design AI system 3rd Practical round: 10 assignment, anyone to complete, internet and Cursor IDE access given 4th round: Tech interview mostly project related discussion Feedback: Keep eyes on news related to current trends in tech

You have yoo much unstructured data related to law first, please give me plan to design AI system Which AI model do you use based on different scenario

Altre recensioni di colloqui per AI Engineer presso E2M Solutions

Colloquio per AI Engineer

16 dic 2025
      Ahmedabad

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto 5 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso E2M Solutions (Ahmedabad) nel mese di dic 2025

First Step – Telephonic Round: An initial phone discussion focused on understanding your background, experience, basic technical knowledge, and overall fit for the role. Second Step – Online AI Interview: An online interview conducted through an AI-based platform, assessing technical skills, problem-solving ability, and responses to role-specific scenarios. Third Step – In-Person Interview: A face-to-face interview involving deeper technical discussions

Asked mainly on each and every aspect of AI and core ML

Amazon
      Google