Expert Systems

Ricerche correlate: Recensioni su Expert Systems | Offerte di lavoro di Expert Systems | Stipendi di Expert Systems | Benefit di Expert Systems
      Colloqui di Expert SystemsColloqui per Marketing presso Expert SystemsColloquio di Expert Systems

Colloquio per Marketing

31 mar 2023
      Berlino

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto 6 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Expert Systems (Berlino) nel mese di mar 2023

The company basically wasted several weeks of my time through several interviews and we’re only offering a basic manager salary for a leadership role. Going back and forth whether I was qualified for the role, receiving contradictory information at different stages. A very bad experience.
      Risposta di Expert Systems
      Dear Candidate, thank you for taking the time to write a review. I'm a little bit confused. Could it be that you mixed the company? Because the only open marketing leading role we have is open since April 17th 2023. And we didn't hire any external agencies or recruiter to present us candidates and we didn't send an offer to anyone till today. You are welcome to send us your application to our open role in Marketing. But keep in mind, German language skills are mandatory for this role. Kind regards, Sabine Sandig HR Manager Recruiting & Talent Development

Amazon
      Google