Info Edge

Ricerche correlate: Recensioni su Info Edge | Offerte di lavoro di Info Edge | Stipendi di Info Edge | Benefit di Info Edge
      Colloqui di Info EdgeColloqui per Senior Manager presso Info EdgeColloquio di Info Edge

20 giu 2017
      Mumbai

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Info Edge (Mumbai) nel mese di gen 2013

Terrible. Stupid questions. Totally non sensical. They don't know how to conduct interviews. Stupid selection process. Terrible. Stupid questions. Totally non sensical. They don't know how to conduct interviews. Stupid selection process

Altre recensioni di colloqui per Senior Manager presso Info Edge

18 ott 2023
      Noida
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Info Edge (Noida) nel mese di lug 2021

Three rounds of interview generally product and skills related questions. Questions mostly includes experience related problems which you can answer if you have good hands on experience. Generally they focus more on problem solving ability

What is your experience in production growth planning

8 dic 2015

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Info Edge

normal interview process. it was a face to face interviews, they were sking questions on related to my experience. they were keen to understand the process of previous company.

about my life experience

about my life experience

18 lug 2016
      Noida

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso Info Edge (Noida) nel mese di apr 2014

They had management changes during my interview process, so few rounds were repetitive. HR asked some basic questions, then I was passed on to a VP, who asked some basic questions like what process, reason for leaving, salary etc. Next round was with a Sr. VP, for about 45 min to 1 hr. He asked detailed questions, analytical, behavioral, stability related etc. Next, spoke to another Sr. VP, who asked couple of basic questions. Since, they mentioned that I was interviewing for a senior position, final round took place with HR head.

Look at this sheet of numbers and tell me what you understand out of it? Explain a difficult situation you faced and what you did to overcome it? How will manage a team of non performing managers with behavior issues? What motivates you to join Naukri?

Amazon
      Google