Lufthansa Group

Ricerche correlate: Recensioni su Lufthansa Group | Offerte di lavoro di Lufthansa Group | Stipendi di Lufthansa Group | Benefit di Lufthansa Group
      Colloqui di Lufthansa GroupColloqui per ProTeam Trainee presso Lufthansa GroupColloquio di Lufthansa Group

2 apr 2026

Ho sostenuto un colloquio presso Lufthansa Group

Frist round after online assessments - Friendly interview with a past pro team trainee (one HR and one more team member) . Lasted 30 mins ish , mostly behavioural questions and your background.

Altre recensioni di colloqui per ProTeam Trainee presso Lufthansa Group

29 mar 2025
      Frankfurt am Main

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso Lufthansa Group (Frankfurt am Main) nel mese di feb 2025

I only got to the video interview stage. It was a pleasant conversation with two prior Trainees. Chances are about 1/3 to get invited to the AC afterwards. Questions asked about Teamplay, Leadership, Problem Solving, etc. No technical Questions.

How would you solve it when one of your Group Members does not perform as expected?

16 apr 2023
      Frankfurt am Main

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso Lufthansa Group (Frankfurt am Main) nel mese di mar 2023

Online assessment, video interview, on site applicant day. 3 different sessions, applicant day being defined since the beginning. Applicant day consisted of cognitive tests, role plays in corporate setting, individual presentation.

Tell us about a mistake you made/a long-term decision you had to take