Miami Air

Ricerche correlate: Recensioni su Miami Air | Offerte di lavoro di Miami Air | Stipendi di Miami Air | Benefit di Miami Air
      Colloqui di Miami AirColloqui per Flight Attendant presso Miami AirColloquio di Miami Air

30 gen 2017
      Miami, FL

Ho presentato la mia candidatura di persona. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Miami Air (Miami, FL) nel mese di gen 2017

Why Miami Air?

Altre recensioni di colloqui per Flight Attendant presso Miami Air

30 ago 2017

Ho presentato la mia candidatura di persona. La procedura ha richiesto 4 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Miami Air

Group interview. Stand up in front of group and introduce yourself. They want to know : Are you bilingual? Can you swim? Why do want to work for Miami Air? Why should Miami Air hire you? Tips: Dress like you are a flight attendant. Groom yourself. Not one hair out of place. Men- Shave off your beards. I made it to the next interview.

Name 3 things that hop? What is your favorite song?

3 gen 2017
      Miami, FL

Ho presentato la mia candidatura di persona. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Miami Air (Miami, FL) nel mese di giu 2016

You're put into groups of 20-30. Once called you are given the company overview with salary, per diem, type of carrier info etc. Mini Q & A given ... then you go in order of front row to last 1 by 1 to give a 2 minute speech to sell yourself. They want to know: can you swim, education history, FA experience if any, why Miami Air, why being a FA, customer service experience, work experience (I.e. 3 yrs experience with working with customers... stuff like that), and anything important. Make it simple and short and concise. After everyone is done you leave... you get a call in a few days for a 1-1 or 1-many from management. They ask scenario questions, customer service questions, stuff about you, why Miami Air and why charter airlines? They also give you very detailed information on type of cliente, most popular ones, and tell you about their oddball ones (can vary by every extreme). Open for Q&A for you to ask stuff to HR, upper management, and inflight directly. They hire on the spot at this point. Drug test is done at initial drug orientation. Which is a few days later.

Why a charter airline?

Why Miami Air?

Tell us about your customer service experience?

What is your swim skill level?

Why you?

Tell us in detail about why you choose xyz for your education background and how do you think you'll apply it to us?

A passenger is up and waking about moments before takeoff and you were told they need to be seated...what do you do?