NVIDIA

Ricerche correlate: Recensioni su NVIDIA | Offerte di lavoro di NVIDIA | Stipendi di NVIDIA | Benefit di NVIDIA
      Colloqui di NVIDIAColloqui per Senior ASIC Design Engineer presso NVIDIAColloquio di NVIDIA

Digital Natives

8 gen 2019
      Santa Clara, CA

Altre recensioni di colloqui per Senior ASIC Design Engineer presso NVIDIA

21 mar 2026
      San Jose, CA

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso NVIDIA (Santa Clara, CA) nel mese di dic 2018

I had a phone call by a senior member of the group, 2 weeks after, get an on-site interview invitation by the hiring manager. On-site starts at 10 am, ends at around 5 pm. Totally 6 round of 1:1, including VP and manager. Most questions are technical, few are behavioral.

Timing closure. How noise(cross-talk) affect setup/hold? How metal dimension affect timing?

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso NVIDIA (San Jose, CA) nel mese di mar 2026

It was screening round. whole interview was based on single Digital Design question. He was not helping me much, when I was not able to solve, I told him about my thinking and then he helped but overall very poor. I was not prepared for it

generate a output pulse which is high for one clk pulse and low for N clk pulse. N is 2^n-1. n is input from user

4 nov 2025
      Santa Clara, CA
      Colloquio difficile

Ho sostenuto un colloquio presso NVIDIA (Santa Clara, CA)

The intervew process consisted of 2 tech screens followed by a panel. Interview questions were standard design problems, with Verilog coding ability and problem solving both targeted. Interviewers looked more at thought process than specific syntax.

Create a module that implements a vending machine.