Perplexity AI

Ricerche correlate: Recensioni su Perplexity AI | Offerte di lavoro di Perplexity AI | Stipendi di Perplexity AI | Benefit di Perplexity AI
      Colloqui di Perplexity AIColloqui per Software Engineer presso Perplexity AIColloquio di Perplexity AI

9 apr 2026
      Berlino

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Perplexity AI (Berlino) nel mese di feb 2026

They scheduled an interview with a technical specialist after meeting with the HR manager, but canceled it 5 minutes before the call due to "technical issues" and never contacted us again.

Altre recensioni di colloqui per Software Engineer presso Perplexity AI

19 mag 2026
      San Francisco, CA

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. Ho sostenuto un colloquio presso Perplexity AI (San Francisco, CA) nel mese di mag 2026

Recruiter screen, online assessment. The online assessment is wildly difficult for candidates without specific domain knowledge, and definitely leetcode "hard" level even if you've seen the question before. Ultimately it is possible to figure it out with just DSA fundamentals, but seeing this problem beforehand would be an enormous advantage.

25 mar 2026

Ho sostenuto un colloquio presso Perplexity AI

Completed OA after recruiter call. You have 4 hours to complete it but usually takes less than 2 hours. Got a rejection email from recruiter although passed all OA tests.

a frequently asked OA question

10 mag 2026
      San Francisco, CA

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Perplexity AI (San Francisco, CA) nel mese di mar 2026

First normal recruiter call, then moved on to machine coding round, where was tasked to solve questions regarding a real world problem, consisted of 5 parts, was able to solve 3 parts of it. The interviewer was nice, but I lacked timing.

Amazon
      Google