Procter & Gamble

Ricerche correlate: Recensioni su Procter & Gamble | Offerte di lavoro di Procter & Gamble | Stipendi di Procter & Gamble | Benefit di Procter & Gamble
      Colloqui di Procter & GambleColloqui per Account Manager presso Procter & GambleColloquio di Procter & Gamble

19 mar 2009
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. La procedura ha richiesto 2 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Procter & Gamble nel mese di gen 2007

1) Aptitude Test 2) 2:1 on interview 3) 2:1 interview at head office Many situational questions, very long interview. Asks for numerous situations where I contributed to a team. Lead a group of people. ETC. Helps to join volunteer organizations in a leadership capacity. Previous work experience also helps. Finally, personality is key. Being yourself and honest is the most important thing to shine through.

Tell me about a difficult situation you leada team out of.

Altre recensioni di colloqui per Account Manager presso Procter & Gamble

23 ago 2025
      Toronto, ON

Ho sostenuto un colloquio presso Procter & Gamble (Toronto, ON)

4 tier process. Application then an online skills test, followed by 2 rounds of interviews. Interviews are behavioural and are to test for fit of the candidate for the company. Interviews are conducted online.

Questions about leadership, conflict resolution, problem solving

30 giu 2025
      Bangkok

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Procter & Gamble (Bangkok) nel mese di giu 2025

First of all you have to do the assessment, includes of personality test, numerical test, logical tests, etc. If you pass, they will contact you (via mobile phone in my case) and then arrange the first interview. There are three interviews with three director-level employees (Band 3 or above). To join P&G, all of them must approve your qualifications.

20 mag 2025
      Londra, Inghilterra

Ho sostenuto un colloquio presso Procter & Gamble (Londra, Inghilterra)

Why do you want to work here & in sales Context Action Result format Leadership principles with examples Situational questions - e.g. what would you do if X or Y happened

Give me an example of when you lead a team

Wahl