Quora, Inc.

Ricerche correlate: Recensioni su Quora, Inc. | Offerte di lavoro di Quora, Inc. | Stipendi di Quora, Inc. | Benefit di Quora, Inc.
      Colloqui di Quora, Inc.Colloqui per Software Engineer - New Grad presso Quora, Inc.Colloquio di Quora, Inc.

Amazon
      Google
      HENNGE

Colloquio per Software Engineer - New Grad

23 feb 2021

Altre recensioni di colloqui per Software Engineer - New Grad presso Quora, Inc.

Colloquio per Software Engineer - New Grad

30 set 2021

Ho sostenuto un colloquio presso Quora, Inc.

Received the OA, which was quite easy. Got invited to a one-hour phone interview, but I wasn't very interested in the company. The recruiters seemed nice, and they scheduled interviews quite fast.

Leetcode medium easy to medium questions

Ho sostenuto un colloquio presso Quora, Inc. nel mese di ott 2020

Got an initial round for Quora in October 2020 interacting with their recruiters at Grace Hopper Celebration 2020. Quora considers early careers up to 3 years in New grad roles. Machine Learning is also considered part of Software New Grad. Data Scientist however has a separate New Grad position. Couldn't get past the initial coding round due to a lack of preparation. But the process was pretty clear and questions ranged easy/medium level on Leetcode. They use CodeSignal which is a proctored platform for coding rounds. 4 questions in 70 minutes. I had 2 String Manipulation 1 Array 1 2D Array/ 2D Grid Matrix Questions

A variant of Anagrams, Variant of Array sorting, and DFS-BFS variants of 2D Matrix.

Colloquio per Software Engineer New Grad

12 gen 2021

Ho sostenuto un colloquio presso Quora, Inc.

Was sent an online assessment on codesignal with 2 weeks to complete it. The OA had 4 questions that needed to be completed in 70 minutes. Received a rejection about a week after submitting the OA.

Standard algorithm questions, like leetcode.

Colloquio per Software Engineer New Grad

4 feb 2021

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Quora, Inc. nel mese di gen 2021

OA - There are 4 questions, you need to finish them within 110 minutes. two easy two medium. The less time you spent the higher score you will receive. It's pretty challenging for a new grad position imo.

3 array questions, 1 open ended(ex. implement linked list)