Regalo Kitchens

Ricerche correlate: Recensioni su Regalo Kitchens | Offerte di lavoro di Regalo Kitchens | Stipendi di Regalo Kitchens | Benefit di Regalo Kitchens
      Colloqui di Regalo KitchensColloqui per BDE - Business Development Executive presso Regalo KitchensColloquio di Regalo Kitchens

18 ago 2023
      Nuova Delhi

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. Ho sostenuto un colloquio presso Regalo Kitchens (Nuova Delhi) nel mese di ott 2022

For the process of the interview, there were 4 steps 1. Aptitude test- there will be 20 questions out of which you have to get 12 marks at least. 2. Group Discussion - there were be 2 topics in gd 3. HR interview round 4. Domain interview round

About Yourself? Sell me this pen? Why should we hire you

Altre recensioni di colloqui per BDE - Business Development Executive presso Regalo Kitchens

15 apr 2025
      Jaipur, Rajasthan

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. La procedura ha richiesto 2 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Regalo Kitchens (Jaipur, Rajasthan) nel mese di nov 2024

nice and smooth The interview process starts with an initial screening to assess basic qualifications . Next, technical or skills-based interviews evaluate specific competencies, followed by behavioral interviews to assess soft skills and cultural fit . The process culminates in a final interview with a senior leader, who makes the ultimate hiring decision .

introduction about yourself and why you want to join

31 mar 2022
      Nuova Delhi

Ho presentato la mia candidatura tramite un'agenzia di reclutamento personale. Ho sostenuto un colloquio presso Regalo Kitchens (Nuova Delhi) nel mese di feb 2022

Management was good but they were little bit confused what exactly they are looking for into the candidates. Once you earch there then you will be told. What they are looking for.

About previous experience, roles & responsibilities

Wahl
      NIKE