SEACOM

Ricerche correlate: Recensioni su SEACOM | Offerte di lavoro di SEACOM | Stipendi di SEACOM | Benefit di SEACOM
      Colloqui di SEACOMColloqui per Intern presso SEACOMColloquio di SEACOM

Colloquio per Intern

4 giu 2017
      Mombasa

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. Ho sostenuto un colloquio presso SEACOM (Mombasa) nel mese di mar 2013

The individual must draw on previous experience, whether that be at work, university, or in their social life, to demonstrate their ability in each competency. This is particularly suited to graduates as they may have little work experience to give their evidence on, but may have situations during education or other work to base their response.

• Give me an example of a business you think is performing well/badly and explain why you think this is so? • If you had £1 million, how would you invest it? • Tell me about a time when you have had to motivate someone? • Tell me when you learnt something new? • Tell me about a time when you have to resolve a disagreement diplomatically. • What/where do you expect to be in 5 years?

Altre recensioni di colloqui per Intern presso SEACOM

Colloquio per Intern

22 feb 2023

Ho sostenuto un colloquio presso SEACOM

It was mostly good and I had to prepare for a super long period but I aced it because I studied for Data Structures & Algorithms. It was mostly good and I had to prepare for a super long period but I aced it because I studied for Data Structures & Algorithms

What is HTML and CSS in full

Amazon