SoftwareOne

Ricerche correlate: Recensioni su SoftwareOne | Offerte di lavoro di SoftwareOne | Stipendi di SoftwareOne | Benefit di SoftwareOne
      Colloqui di SoftwareOneColloqui per Solution Specialist presso SoftwareOneColloquio di SoftwareOne

IBM
      Dell Technologies
      BTC Business Technology Consulting

1 mar 2023

Altre recensioni di colloqui per Solution Specialist presso SoftwareOne

30 mag 2021
      Singapore

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. Ho sostenuto un colloquio presso SoftwareOne nel mese di gen 2021

Good and the process took around two weeks. There were two rounds and both were technical and after then HR. After HR round it took almost 2 weeks to release the offer

cloud competency and multi cloud management

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso SoftwareOne (Singapore)

3 round of interview, they grill me with many architecture question and share the past experience. They said i got the role, but then they just gone without any further info. Its unprofessionalism that they show to me. You also can imagine how they treat their client or employee.

Explain about your current job.

7 lug 2020
      Parigi

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso SoftwareOne (Parigi) nel mese di giu 2020

Un processus très (utilement) longs 4 Interviews dont un sur place dont rien n'est rembourse ( 600 euros de voyage / hotel pour une interview de 30 min )

rien de technique, des question sur votre parcour et motivation, experiance