Travelport

Ricerche correlate: Recensioni su Travelport | Offerte di lavoro di Travelport | Stipendi di Travelport | Benefit di Travelport
      Colloqui di TravelportColloqui per Product Owner presso TravelportColloquio di Travelport

24 gen 2023

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso Travelport nel mese di dic 2022

Applied in November. Received a missed call from recruiter followed by an email in December advising an initial first interview was to be setup. Nothing more came from the recruiter after I showed interest. Followed up first week of January asking if an interview was to be scheduled. No response from Travelport. Received an automated reply after the PO role was closed advising I had not been selected for an interview. In these times, internal recruiters are having a hard time. I've dealt with some amazing recruiters, both for agencies & internally in other organisations, and would highly recommend Travelport review their process and those that are in this position for their own organisation. Not a good experience at all

Altre recensioni di colloqui per Product Owner presso Travelport

14 dic 2021

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso Travelport nel mese di dic 2021

La entrevista estuvo enfocada a las tareas más comunes del rol de Product Owner, las entrevistadoras fueron respetuosas y amables en todo momento. Empezó de manera puntual y duró alrededor de 50 minutos.

¿Cómo priorizas backlog? ¿Qué herramientas usas para desarrollar backlog?

31 ago 2018
      Slough, Berkshire, South East England, England

Ho presentato la mia candidatura tramite un'agenzia di reclutamento personale. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Travelport (Slough, Berkshire, South East England, England) nel mese di mag 2018

There was a 2 stage process. I had an initial telephone interview followed by a face to face interview on a 2:1 basis and then I was offered the job.

What would you usually see on a backlog other than user Stories?

IBM
      Dell Technologies