Deloitte

Ricerche correlate: Recensioni su Deloitte | Offerte di lavoro di Deloitte | Stipendi di Deloitte | Benefit di Deloitte
      Colloqui di DeloitteColloqui per Consulting Senior Consultant presso DeloitteColloquio di Deloitte

KPMG

Auckland,

Altre recensioni di colloqui per Consulting Senior Consultant presso Deloitte

19 ott 2024
      Polskie

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Deloitte (Auckland, ) nel mese di apr 2023

Its was tricky for me. I recently graduated in masters and applied for a graduate role. Upon screening, online assessment (do prepare for this), video interview, virtual interview with senior consultants(second last round ideally) I got a response saying they really liked my performance and would like to consider me for a lateral role(coz of my experience in past). Later on I had director interview anf they were kind enough to offer me a role proceeding that round.

Behavioural questions. (practice potential questions based on their values)

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto più di 2 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso Deloitte (Polskie) nel mese di set 2024

CV screening HR 15min to 20min interview Written multichoice online test: Logic, comprehension, English, Speach Technical interview with Manager: 30min Home assignement: you have less than one week to solve it Presentation or interview with Manager & Director or Associate Partner

Why Deloitte? What would you do if: technical case related to your field? Give an example of a difficulte situation in your previous mission and how did you solve it? What are the pros & cons of: a process in your field? How would you solve this case: field related case?

25 set 2024
      Gurgaon, Haryana

La procedura ha richiesto 9 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso Deloitte (Gurgaon, Haryana) nel mese di gen 2022

Was easy, made the person feel comfortable. Very friendly interviewers, great organization. Felt confident, was offered a role up to my expectation, would highly recommend people apply to this organization. Delloited AF

Describe your experience with clients